Appartement à louer

795€ par mois

2 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11321923
Immoweb code : 11321923

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
108 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Prachtig nieuwbouwappartement in rustige verkaveling

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een recent aangelegde verkaveling bevindt zich dit unieke appartement op de derde verdieping. Het gebouw is voorzien van lift.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, dampkamp, vaatwas en dubbele wastafel. Aansluiting is een ruime berging/wasplaats aanwezig. Langs weerszijden van de woonkamer bevindt zich een fijn terras, zo kan u op elk tijdstip van de dag de zon opzoeken. Verder biedt het appartement 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een inbouwkast. Ruime inkomhal met apart toilet. Tot slot een badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm.

Op de benedenverdieping is een extra berging aanwezig, alsook een ruime autostaanplaats. Dichtbij dorp Grembergen en op korte afstand van openbaar vervoer.
Huurprijs 795 euro + 50 euro gemeenschappelijke kosten.
3 maanden huurwaarborg via Korfine. Te bezichtigen vanaf begin april.

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.
FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.
EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone numb

Contacter