Appartement à louer

790€ par mois

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11389752
Immoweb code : 11389752

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
WEGENS GROTE INTERESSE ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE BEZICHTIGINGEN VOOR DEZE WONING ON HOLD TE ZETTEN.

Op de 3e en bovenste verdieping van een volledig gerenoveerd appartementsgebouw te Hasselt vindt u deze mooie woning met 2 slaapkamers en bijhorende ondergrondse parkeerplaats. Het appartement beschikt over een gezellige leefruimte met aansluitend deels open keuken en geniet veel lichtinval. De keuken beschikt over een spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en combi/microgolfoven.

Deze residentie “Pythagoras” bestaat uit 8 woningen in totaal en werd geheel vernieuwd in 2024. Gelegen in de Theresiastraat, die zich tussen de Grote en de Kleine Ring van Hasselt bevindt.

De lift gaat tot aan de 2e verdieping en met de trap bereiken we de bovenste woning. Deze bevat een inkomhal met apart toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met geïnstalleerde airconditioning, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer, living en keuken. In de kelder van deze blok bevindt zich de afgesloten garage en fietsenstalling. Het is een energiezuinige woning met EPC-label B+ (117 kWh/m²).

Huurprijs 790 EUR/maand.
Huurprijs ondergrondse garage: 60 EUR/maand. (Vereist bij te nemen.)

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2024. Interesse in een vrijblijvend bezoek? Contacteer via mail op [email protected].

Contacter