Appartement à louer

840€ + 50€ par mois

1 chambre 72 mètres carrés

Immoweb code : 11324650
Immoweb code : 11324650

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
72 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Goed gelegen BEN appartement met 1 slaapkamer in het hartje van Herentals

Ligging: Dit appartement is gelegen in het centrum van Herentals. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer,...) zijn op wandelafstand bereikbaar. De verbinding naar omliggende gemeenten, alsook de oprit van de E313 zijn zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, terras, berging, badkamer, slaapkamer 1, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats.

Omschrijving: Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en kan u bereiken via lift of trap. U betreedt het appartement via de inkomhal met gastentoilet die toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtvolle woonkamer met open keuken en toegang naar het terras is een grote troef. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasser en ijskast. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging met aansluiting voor wasmachine. Daarna hebt u de slaapkamer met aansluitend de badkamer die voorzien is van een inloopdouche en wastafel in meubel. Tot slot behoort er tot het appartement een ondergrondse autostaanplaats die te bereiken is via een autolift. Verder nog een privatieve kelderberging en gezamenlijke fietsen en vuilnisberging.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter