Appartement à louer

815€ + 80€ par mois

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11336113
Immoweb code : 11336113

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gunstig gelegen appartement met 2 slaapkamers
Ligging: Binnen de ring van Herentals - op wandelafstand van centrum, scholen, winkels, ...
Indeling: Inkomhal, woonkamer, terras, keuken, berging 1, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer, toilet, berging 2 en ondergrondse autostaanplaats.
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. U komt binnen in de inkom met aanpalend de woonkamer met veel lichtinval. U heeft via de woonkamer toegang tot het zuidoost gericht terras met open zicht. De hoogwaardig afgewerkte keuken met alle comfort beschikt over alle nodige toestellen (kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, ijskast en oven). De berging bevindt zich naast de keuken en is geschikt om een wasmachine en droger te zetten. Via de nachthal komt u in de twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een bad met doucheaansluiting en een lavabomeubel. Het appartement heeft een apart toilet. Verder is er nog een tweede berging voorzien als opslagruimte. De oriëntatie van het appartement zorgt voor mooie lichtinval voor en na de middag. Er is ook 1 autostaanplaats in de kelder voorzien bij het appartement.
Bijzonderheden:
- EPC: 91 kWh / (m² jaar)
- Gemeenschappelijke kosten: €80,00 / maand
- Lift Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter