Appartement à louer

700€ + 75€ par mois

1 chambre 61 mètres carrés

Immoweb code : 11398669
Immoweb code : 11398669

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
61 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Licht appartement met 1 slaapkamer en terras in centrum Herentals. Centrale ligging, nabij alle faciliteiten (winkels, school, openbaar vervoer, in- en uitvalswegen,...)
Indeling: ruime woonkamer/eetkamer met open keuken, berging, terras, 1 slaapkamer, badkamer met douche en wc, kelderberging.

Beschrijving: licht appartement op de derde verdieping van een rustig gebouw met slechts 4 appartementen in totaal. Je komt het appartement binnen in de lichte woonkamer/eetkamer met eikenparketvloer, verder een open, geïnstalleerde keuken (koelkast/diepvriezer, elektrische kookplaat). Via een grote schuifraam met vliegenraam bereik je het gezellige terrasje met mooi zicht op de omgeving. Verder is er 1 slaapkamer met parketvloer en een berging met aansluiting voor wasmachine. De badkamer beschikt over een wastafel in meubel, douche en wc. Het appartement is kwalitatief afgewerkt. Er is ook een ruime kelder die te bereiken is via een aparte fietsenlift. Huurprijs: € 700. Gemeenschappelijke kosten: € 75

Contacter