Appartement à louer

800€ par mois

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11331932
Immoweb code : 11331932

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/05/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer mooi, ruim en recent gerenoveerd appartement gelegen op het gelijkvloers. Het appartement wordt tevens gedeeltelijk gemeubeld verhuurd. De indeling bestaat uit een ruime inkom, een volledig nieuwe badkamer, afzonderlijke wc, ingebouwde vestiaire, 2 slaapkamers, living, eetplaats, keuken (mogelijkheid tot aansluiting voor een amerikaanse frigo), berging, zeer ruim en semi overdekt terras (ZW georiënteerd) en een kleine kelderruimte. Er is ruime parkingmogelijkheid in de buurt.
noot: de provisoire gemeenschappelijke kosten bedragen 50€, niet in de huurprijs inbegrepen.

Verkeerstechnisch ideaal gelegen. Er liggen 3 warenhuizen (Spar, Delhaize, Alvo) op 5 minuten rijden van het appartement, tevens een bruno's tankstation. Op 2 minuten wandelen van het centrum van Kortessem. Er ligt een bushalte om de hoek (Hasselt - Tongeren), Beide steden liggen op +/- 12 km. In het centrum bevindt zich tevens een bushalte bushalte richting Diepenbeek 7km/ Genk 15km. De oprit van de E313 ligt op slechts 4 km. Maastricht is een klein half uurtje rijden.

Je ligt letterlijk binnen een straal van 5à7 minuten wandelen van 2 kapsalons, bakker, nachtwinkel, brasseries, 2 apotheken, bakker, school, sporthal, cultureel centrum, het hemelpark en Bellevuebos

Contacter