Appartement à louer

925€ + 50€ par mois

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11387178
Immoweb code : 11387178

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LIGGING:
Het appartement is uitstekend gelegen, juist buiten de Lierse Stadsvesten. Het historisch centrum, de winkelstraten, de scholen en het openbaar vervoer bevinden zich slechts op wandelafstand.

INDELING:
Inkomhal, leefruimte, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer (toilet en douche), terras, bergruimte (buiten), wasruimte en garage.

ALGEMEEN:
Recentelijk gerenoveerd appartement (2022), met uitstekende EPC-score (96 KWh/m2). De inkomhal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de wasruimte, de badkamer en de leefruimte. De eerste slaapkamer werd volledig afgewerkt. Hier bevindt zich een plafondhoge kast en op maat gemaakt bed(kader) wat resulteert in veel praktische opbergruimte. Deze kamer geeft uit op het gezellige terras. Achteraan dit terras werd een inbouwkast geplaatst.
De keuken werd uitgerust met een koelkast en vriezer, combi-oven en kookvuur (gas). De leefruimte vormt de eye-catcher van het appartement, waarbij de brede raampartij zorgt voor veel natuurlijk licht & een fijn uitzicht. De garage omvat één autostaanplaats en voldoende stockagemogelijkheden op een fiets of ander materiaal op te bergen.

Gemeenschappelijke kosten, 50eur/maand.

Kortom, een fijn appartement op een uitstekende ligging.

Contacter