Triplex à louer

1190€ par mois

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 9022757

Aperçu

2 chambres
130 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In Heverlee, op fietsafstand van het centrum van Leuven, en vlakbij toegangswegen en opritten van autostrades, bevindt zich deze recent appartement.

De triplex ligt in een kleinschalige residentie met nog 1 ander appartement. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de aparte inkomhal, op de eerste verdieping ligt een open keuken met eetplaats en aansluitend terras. Op de tweede verdieping bevinden zich de mooie lichtrijke leefruimte, 1 slaapkamer en badkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog 1 slaapkamer en een open bureauruimte.

Een grote plus is de aanwezigheid van een inpandige garage en berging, evenals de afgesloten ruime privétuin achter het gebouw. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

De huurprijs bedraagt 1.190 euro per maand + een provisie van 200 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Hierin zit ook het poetsen van de ramen en het onderhoud van alle installaties en de tuin begrepen. De contracten voor het individuele verbruik van water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is werkelijk aangepast aan alle moderne noden en comfort, met de aanwezigheid van een robotmaaier in de tuin, airconditioning, zonnepanelen, sunscreens, een alarminstallatie, toiletten op regenwater,Ã

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Contacter