Appartement à louer

1200€ + 150€ par mois

2 chambres 82 mètres carrés

Immoweb code : 11316798
Immoweb code : 11316798

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
82 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig gerenoveerd, energiezuinig appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Mechelen
Op zoek naar een appartement dat tip top in orde is in het centrum van Mechelen en vlakbij het Centraal station? Dan is dit appartement zeker wat u zoekt.
Het appartement is bereikbaar met de lift of de trap.
U komt binnen in de inkomhal met vestiaireruimte en apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de leefruimte, die geniet van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en een mooi uitzicht. De open keuken is op maat gemaakt en bevat splinternieuwe toestellen en een ruimtebesparende onzichtbare inductiekookplaat, zodat u een heerlijke maaltijd kan bereiden. (www.verhelst.be/invisiblecooking)
Met dit appartement beschikt u over 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 beschikt over een terras). Bovendien hebben de slaapkamers een prachtig uitzicht over de binnenstad.
In de luxueuze badkamer beschikt u over een ligbad, inloopdouche, lavabomeubel met dubbele lavabo en ingemaakte kasten.
In de kelder beschikt u over een privatieve kelderberging, zodat u nog extra bergruimte heeft.
Met deze ligging bent u op wandelafstand van de bruisende stad Mechelen, het centraal station, de Leuvense Vaart, het Vrijbroekpark EN heeft u een goede verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven.
Dit gebouw heeft recent ook een renovatie gekregen! (dak vernieuwd, nieuwe condenserende gaswandketel, isolatie aanwezig

Contacter