Appartement à louer

700€ par mois

1 chambre 56 mètres carrés

Immoweb code : 11337395
Immoweb code : 11337395

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
56 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gemeubeld appartement met 1 slaapkamer in Nekkerspoel

Ligging: Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Nekkerspoelstraat te Mechelen. Verschillende winkels, scholen, station Mechelen-Nekkerspoel en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand van het appartement.

Indeling: Inkomhal, keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, badkamer, berging en garage

Beschrijving:
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken via de trap. We betreden het appartement en komen terecht in de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes. Rechts treffen we de keuken aan die is uitgerust met een koelkast, kookvuur, wasmachine en droogkast. Verder door komen we terecht in de lichtrijke leefruimte die verwarmd wordt via een gaskachel (nieuw). Verder heeft het appartement heeft één ruime slaapkamer en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en lavabo. In de slaapkamer en de leefruimte is er airco aanwezig. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een berging. Het volledige appartement is voorzien van meubels.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om een garage bij te huren.

Extra:
- EPC: 691 kWh/m²
- 50 euro voor garage
- Geen gemeenschappelijke kosten
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter