Appartement à louer

950€ + 100€ par mois

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11278533
Immoweb code : 11278533

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit energiezuinig twee slaapkamer appartement met ruim terras nabij het Vrijbroekpark
Gelegen middenin het dorpshart van Hombeek, op slechts een boogscheut van de Stad Mechelen. Op wandelafstand van het appartement vindt u meerdere delicatessenzaken, horeca, en openbaar vervoer terug. Met vlotte verbinding tot de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel, zijn belangrijke verbindingswegen binnen handbereik gelegen. Bovendien kan u in de nabijheid genieten van tal van rustieke plekken zoals het Vrijbroekpark, Eglegemvijver en het jaagpad langs de Zenne.
Bij het betreden van het appartement verwelkomt een ruime hal u, voorzien van gastentoilet en vestiaire. De woonkamer met overvloedige lichtinval creëert biedt plaats voor eetkamer en ruime salon. De open keuken, volledig geïnstalleerd, vormt het hart van de sociale en gastvrije sfeer in de woonkamer. Niet te vergeten is het ruime terras dat de connectie met de woonkamer en de buitenlucht perfect verbindt.
Terug in de hal vinden wij aan de voorkant van het gebouw twee slaapkamers terug, beide voorzien van dressingkasten. Hiernaast kan u de ruime en functionele badkamer terugvinden. De badkamer is voorzien van luxueuze douche en dubbele wastafel.
Bijkomende maandelijkse lasten bedragen 100 EUR, waaronder het verbruik van water.
Het appartement wordt optioneel gemeubeld verhuurd en is er de mogelijkheid om het huurcontract van de autostaanplaats met

Contacter