Appartement à louer

850€ + 65€ par mois

1 chambre 51 mètres carrés

Immoweb code : 11285926
Immoweb code : 11285926

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
51 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kom en ontdek dit appartement op de 1ste verdieping in de mooie residentie 'Irma', aan het Mieregemplein in Merchtem. Op 5 minuutjes wandelen van het centrum en op 10 minuutjes wandelen van het station van Merchtem.
Let bij het binnenkomen zeker op de stijlvolle inkomhal, met haar mooie verlichting en de fijne houten afwerking rond de brievenbussen. Hier werd ook aan de details veel aandacht besteed.
Het appartement zelf kom je binnen via een stevige veiligheidsdeur (veiligheids-cilinderslot en een driepuntsluiting). De leefruimte, met een open geïnstalleerde keuken (kookplaat met dampkap, koelkast en vaatwasser), geniet van veel lichtinval. Vanuit jouw leefruimte heb je toegang tot het terras (6 m2) vooraan. Dit appartement beschikt over 1 slaapkamer, een badkamer (lavabo en douche), een apart toilet en een berging.
Verwarmen gebeurt via geothermische warmtepomp, bovendien beschikt elk appartement over zijn eigen zonnepanelen.
Bij dit appartement hoort een individuele ondergrondse autostaanplaats en een kelder, bij te huren aan 75 EUR/maand. Jouw fiets kan je ook stallen in de ondergrondse gemeenschappelijke fietsenberging.
De gemeenschappelijke lasten bedragen 65 EUR/maand.
Huurvoorwaarden: correcte betaling binnen huidig huurcontract, inkomen naar huurprijs, huurwaarborg van 3 maanden huur.
Meer info of een bezoek? Contacteer beHome via [email protected]

Contacter