Appartement à louer

800€ par mois

1 chambre 70 mètres carrés

Immoweb code : 11331134
Immoweb code : 11331134

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Voor een bezichtiging graag een mail naar [email protected]. Vriendelijk verzoek om NIET te bellen aub.
Prachtig recent appartement met 1 slaapkamer in de Residentie " De Costereye " op de Markt te Moerbeke. Het appartement bevindt zich op de 4de verdieping, op de hoek van het gebouw, met een gevel aan Markt-zijde en een gevel aan Parkzijde. Hierdoor geniet het appartement veel lichtinval en heeft zowel een aangenaam uitzicht op de "Markt" als op het "groen" langs de parkzijde. Ook het terras bevindt zich langs parkzijde en is zuidgericht.
Dit modern en luxueus appartement met 1 slaapkamer geniet van alle modern comfort. Een ruime lichtrijke woonkamer van +/- 38m² met schuifraam naar het terras, volledig ingerichte moderne open keuken, inkomhal met apart toilet, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel en een berging met aansluiting wasmachine. Bijkomende privatieve berging in de kelderverdieping en een autostaanplaats op het parkeerplein. Het appartementsgebouw is uiteraard uitgerust met lift.
Beschikbaar op 1 augustus 2024. Het appartement is instapklaar.
E-PEIL 74
Huurprijs 800euro / maand + 70euro kosten / maand.

Contacter