Appartement à louer

750€ + 90€ par mois

1 chambre 75 mètres carrés

Immoweb code : 11301795
Immoweb code : 11301795

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. LICHTIJK 1 SLPK APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS EN FIETSENSTALLING!

Indeling: Inkomhal, Leef - en eetruimte, open keuken, berging, 1 slaapkamer (13m²), badkamer, gastentoilet , terras (7,5m²) en fietsenstalling.

Omschrijving: Gelegen op de 4de verdieping van een recent gebouw. U betreedt het appartement via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet en berging. In de ruime berging kan u de aansluiting voor was & droog terugvinden. De inkomhal verleent tevens toegang tot alle andere ruimtes. Zo komen we meteen in de slaapkamer met aansluitend de badkamer voorzien van een bad/douche combinatie en dubbele lavabo. Verder de lichtrijke leef- en eetruimte met open keuken. De keuken is voorzien van kwalitatieve toestellen (vaatwasser, ijskast met vriesvak, keramische kookplaat, oven & dampkap). Vanuit de leefruimte krijgen we toegang tot het overdekt terras. Tot slot zijn er nog twee fietsenstallingen voorzien.

Ligging: Rustig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca, ... in de nabije omgeving.


Bijzonderheden:

- Epeil: 69
- AK: €90/maand (onderhoud & verbruik gemeenschappelijke delen, lift & syndicus).
- 2 fietsenstallingen
- Prachtig & mooi onderhouden gebouw Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter