Appartement à louer

825€ + 75€ par mois

2 chambres 121 mètres carrés

Immoweb code : 11277108
Immoweb code : 11277108

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
121 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig lichtrijk 2-slaapkamer appartement nabij het centrum

ligging: Het appartement is gelegen net buiten het centrum van Olen, op wandelafstand van alle faciliteiten (winkels, eetgelegenheden, vrije tijdsbestedingen,...)

Indeling: inkomhal, leefruimte, terras, keuken, slaapkamer 1, nachthal, berging, toilet, badkamer, slaapkamer 2

Beschrijving: Een ruim appartement met een keurige afwerking. Via de inkomhal betreedt u de lichtrijke leefruimte. Omwille van de grote raampartijen rondom het appartement is er lichtinval langs alle kanten. Via de leefruimte heeft u toegang tot het noordwest gerichte terras, waar u kan genieten van de avondzon. Verder bevindt zich de keuken. Deze is tevens volledig geïnstalleerd met toestellen zoals: vaatwasser, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, ijskast en combi-oven. Via de nachthal heeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, het apart toilet, en de bergruimte. De badkamer een ligbad, een inloopdouche en een dubbe lavabomeubel is zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de volledige betegeling.

Bijzonderheden:
- EPC: 139
- Beschikbaar vanaf: 01/07/2024
- Er is een lift aanwezig in het gebouw. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter