Appartement à louer

890€ + 70€ par mois

2 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 11374225
Immoweb code : 11374225

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouw, energiezuinig appartement in centrum van Meeuwen. Het is gebouwd met de laatste, nieuwe isolatiematerialen, wat een gunstig E-peil geeft en energie bespaart. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen, zodat de huurder over gratis elektriciteit kan beschikken. Installatie van individuele gaswandketel met vloerverwarming, ventillatiesysteem Renson type C+. Dit kan een besparing opleveren van € 70/maand op de energiefactuur.
Het is voorzien van een open moderne keuken met inbouwtoestellen zoals ijskast met diepvriesvak, inductie kookplaat, oven, dampkap, mogelijkheid tot plaatsen van vaatwasmachine en microgolfoven.
Het appartement heeft 2 slaapkamers.
De badkamer heeft een modern meubel met 2 spoelbakken, spiegel, hangkast en inloopdouche. Aparte WC met handwasbakje. Voorzieningen van videofoon, thermostaat, internet en TV-aansluiting.
De living geeft uit op een terras en bestaat uit een eetkamer en zitruimte.
Er is aanwezigheid van een lift.
Mogelijkheid tot ondergrondse parkeergarage en berging in de kelder, staanplaatsen achter het gebouw. De ligging is tegenover de Aldi en apotheek. Op wandelafstand situeert zich de Delhaize en gemeentehuis. Gemakkelijke bereikbaarheid : bushalte staat voor de deur en de autosnelweg bevindt zich op een kwartier rijden in Genk.

Vaste kosten: € 70/ maand

Bezichtiging mogelijk na afspraak via email: [email protected] of GSM: 0477/611.866

Contacter