Appartement à louer

1275€ + 100€ par mois

2 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 11304437
Immoweb code : 11304437

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
126 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit adembenemende appartement, centraal gelegen in het charmante Terhagen (Rumst), waar luxe, ruimte, en comfort samensmelten tot een perfecte thuisbasis. Dit prachtige appartement op de eerste verdieping, met een totale woonoppervlakte van 126m² en een uitnodigend terras van 19m², biedt een ongeëvenaarde levensstijl.

Exclusieve kenmerken van het appartement:

Indrukwekkende leefruimte: een royale, open leefruimte van 60m² met keuken en kookeiland, volledig uitgerust, vormt het hart van dit appartement, ideaal voor zowel dagelijks comfort als voor het ontvangen van gasten.

Ruime en veelzijdige slaapkamers: een ruime hoofdslaapkamer van 25m² en een tweede slaapkamer van 10m² ideaal als kinderkamer, gastenkamer of kantoor.

Badkamer uitgerust met een ligbad en aparte douche.

Extra’s: een gastvrije inkomhal, toilet voorzien van handenwasser en een praktische berging voor technische installaties en wasvoorziening.

Uitstekende verbinding: snelle toegang tot de E19 en A12, plus openbaar vervoer op loopafstand, maakt dit appartement ideaal voor pendelaars en reizigers.

Privé parkeerplaats: nooit zorgen over parkeren met een eigen autostaanplaats en kelderberging, aangevuld met ruime parkeermogelijkheden in de buurt.

Dit appartement met ruime kamers, een fantastische locatie, en alle moderne gemakken is de ideale plek om uw thuis te noemen.

Ervaar zelf wat dit prachtige appartement te bieden heeft. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Contacter