Appartement à louer

1100€ par mois

2 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 11356170
Immoweb code : 11356170

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
104 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
SCHERPENHEUVEL

Stap binnen in luxe en comfort met dit gloednieuwe gelijkvloerse nieuwbouwappartement, perfect gelegen voor wie hunkert naar ruimte en stijlvol wonen. Met een indrukwekkende oppervlakte van 104 m2 en een weelderige zuidgerichte tuin van 56 m2, biedt dit appartement een oase van moderne elegantie.

Geniet van de zon op het ruime terras van 18 m2, direct toegankelijk vanuit de gezellige leefruimte van 43 m2, die naadloos overgaat in een moderne open keuken. De energiezuinigheid van dit appartement wordt benadrukt door zijn EPC A+ rating, dankzij zonnepanelen en geothermische verwarming, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten.

De luxe strekt zich uit naar de moderne badkamer, compleet met royale inloop regendouche, terwijl de twee slaapkamers een comfortabele privéruimte bieden om tot rust te komen. Een apart gastentoilet voegt extra gemak toe aan het woongenot.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar en biedt ook een ondergrondse parkeerplaats met de mogelijkheid om een elektrische wagen op te laden, evenals aansluitend een handige berging. Mis deze kans niet om te genieten van het beste van modern en milieuvriendelijk wonen, in het centrum van Scherpenheuvel met horeca en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.

Contacter