Appartement à louer

955€ + 85€ par mois

2 chambres 82 mètres carrés

Immoweb code : 11325397
Immoweb code : 11325397

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
82 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Laatste unit beschikbaar!

Wij zijn verheugd om het exclusieve project Molendreef aan te kondigen, gelegen in het binnengebied tussen de Eduard Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas. Dit project omvat 94 nieuwbouwappartementen van hoogwaardige kwaliteit, elk appartement is met zorg afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.
Wonen in Molendreef betekent genieten van een serene en groene omgeving aangepast aan de diverse gezinssamenstellingen. Je hebt hier tal van voorzieningen binnen handbereik, met diverse winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid.
De 2-slaapkamerappartementen bestaan uit een inkomhal, lichtrijke woon- eneetkamer met open ingerichte keuken voorzien van alle toestellen. Daarnaast geeft de woonkamer uit op het terras via een grote raampartij. Naast de keuken is een aparte berging voorzien met aansluiting voor wasmachine. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een mooi afgewerkte badkamer, een kelderberging en 2 fietsenstallingen.
Huurprijs: 955 EUR/maand exclusief elektriciteit, gas en water.
Gemeenschappelijke kosten : 85 EUR/maand.
Garagebox inbegrepen in de huurprijs.

Contacter