Appartement à louer

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 10946108
Immoweb code : 10946108

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het gezellige centrum van Tessenderlo, op Kolmen, treffen we dit toffe appartement aan. Gelegen op wandelafstand van de markt met allerhande horeca en winkels. Op een steenworp van het appartement treffen we de Delhaize. Scholen en openbaar vervoer bevinden zich op fietsafstand. De op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden. 

Met de trap of de lift bereiken we dit leuke appartement op de tweede verdieping. Via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte met open keuken (40m²). Achter de keuken is een extra berging. 

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee leuke slaapkamers. Tot slot treffen we nog een ruime badkamer en apart toilet. De badkamer is voorzien van een lavabo en inloopdouche. 

Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en er wordt verwarmd op aardgas. 

Dit energiezuinige appartement heeft een berekende energiescore van 111 kWh/m²jaar. Er hoort een autostaanplaats bij het appartement.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 december. Spreekt het u aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Contacter