Appartement à louer

2 chambres 78 mètres carrés

Immoweb code : 10961370
Immoweb code : 10961370

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
78 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit appartement is gelegen in het bruisende centrum van Tessenderlo. Winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. De op- en afritten van de autosnelweg (E313) bevinden zich op slechts 7 minuutjes rijden.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken met de lift of trap. Bij binnenkomst van het appartement loopt u de hal binnen, die aan de woonkamer met open keuken grenst. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen; afwasmachine, frigo met diepvries, kookvuur met dampkap en een combi microgolfoven. Dankzij de grote ramen is er veel natuurlijk lichtinval.

Aan de voorkant bevindt zich nog een terras waar het heerlijk vertoeven is.

Achteraan in het appartement vinden we twee ruime slaapkamers. Verder hebben we nog een berging en badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, lavabo met badkamermeubel en inloopdouche.

Het appartement wordt verwarmd op aardgas, met een Cv-ketel van het merk Buderus. Het EPC bedraagt label C met een energiescore van 283 kWh/m²jaar.

De huurprijs bedraagt 750 euro/maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 20 euro/maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 januari 2024.

Spreekt dit gezellig appartement u aan? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Wij helpen u graag verder!

Contacter