Appartement à louer

950€ par mois

2 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 11198902
Immoweb code : 11198902

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit instapklaar en zonnig hoek-appartement (ca 98m²) met groot Zuid gericht terras is gelegen in het centrum vlakbij winkels, supermarkt, openbaar vervoer en boven artsenpraktijk…
Het appartement is gelegen op het 1e verdiep en bereikbaar met de lift. Via de inkomhal en een glazen deur komt men in de lichtrijke leefruimte met maximale natuurlijk lichtinval en toegang tot het ruim terras. De open geïnstalleerde keuken met veel kastruimte is uitgerust met een eeteiland, dubbele wasbak, keramische kookplaat met afzuigkap, oven, microgolf, vaatwasser, ingebouwde koelkast en aparte diepvriezer met laden.
Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers (ca 13 m²) en (ca 9 m²). De ruime badkamer met wandtegels tot aan het plafond is ingericht met een inloopdouche, bad, lavabomeubel met spiegelkast en kolomkast. Apart toilet met handenwasser. Een handige wasberging tegenover de badkamer. Er is nog een extra bergruimte mét stopcontact in de kelder, bereikbaar met de lift.
Dit appartement is voorzien van alle moderne comfort zoals zonwerende raamdecoratie, vliegenramen, vloerverwarming en gordijnen. CV met condensatie aardgas ketel. Gunstig EPC 101 (bijna label A)!
Geen garage voorzien maar veel parkeerplaats op 5 min wandelen (Parking Vinneweg). Syndickosten vast 95€/mnd.
Interesse in dit instapklaar appartement met schitterend terras op wandelafstand van centrum? Contacteer ons en we helpen u graag verder!
-Wil u weten wat uw eigen woning waard is? We schatten gratis en c

Contacter