Appartement à louer

700€ + 50€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 11180337
Immoweb code : 11180337

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Leuk 2slaapkamer appartement met lift, ondergrondse autostaanplaats en kelderberging

Ligging: Gelegen op toplocatie in het centrum van Turnhout. Op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen, ring van Turnhout.

Beschrijving: Het gebouw is voorzien van rustige bewoners wat het wonen hier rustig en aangenaam maakt. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via trap en lift. We betreden het appartement via de centrale inkomhal met inbouw kast die toegang geeft tot de verschillende ruimtes zoals woonkamer, toilet, badkamer en de slaapkamers. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een mooie, glazen deur, een sierhaard en gordijnen. Aansluitend vinden we de keuken terug die voorzien is van een koelkast, elektrisch kookfornuis met dampkap en dubbele spoelbak. Via de hal komen we terecht in de badkamer, deze is uitgerust met een douche, enkel lavabo meubel en aansluiting wasmachine. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, elk verschillend in oppervlakte (12,4m² en 9,8m²). Bij het appartement hoort nog een autostaanplaats en een kelderberging.

Kortom, een ideaal appartement voor wie graag rustig wil wonen in centrum Turnhout!

Troeven:
- Onmiddellijk beschikbaar
- Gemeenschappelijke kost €50/m
- Gunstige EPC
- Rustig appartementsgebouw
- Autostaanplaats en kelderberging
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATT

Contacter