Appartement à louer

950€ + 100€ par mois

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11293002
Immoweb code : 11293002

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 9

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP

Dit appartement van 92 m² bevindt zich op de negende verdieping van de Turnovatoren. Het omvat een inkomhal met ruimte voor vestiaire, een ruime berging om wasmachine en droogkast te plaatsen, leefruimte met open keuken (ingericht met combi-oven, koelkast met vriesvak, kookplaat, vaatwasser en dampkap), 2 slaapkamers op parket, badkamer met ligbad en geïntegreerde douche en een dubbele wastafel. Verder is er een mooi terras van 17 m² (oost gericht) met ver zicht over de stad.

De huur omvat tevens een ondergrondse parkeerplaats P478 en privatieve berging nummer B57. Lift en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:
* Vloerverwarming.
* Beschikbaar vanaf 1 juni 2024
* servicekosten: 125 euro/maand

Wonen tussen de wolken in de hoogste woontoren van de Antwerpse Kempen: In het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt, wordt momenteel het project Turnova gerealiseerd: een bruisend nieuw stadsdeel in het centrum van Turnhout. Naast zo'n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels (waaronder Albert Heijn, Action, Panos, Scotch & Soda, Julie, AS Adventure, bakkerij en slagerij Peeters,...) zijn er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, een viersterrenhotel, restaurants, koffie- en cocktailbar en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart.

De TURNOVA TOREN:
- hoogte gebouw: 72 meter
- vloeropp

Contacter