Appartement à louer

750€ par mois

1 chambre 67 mètres carrés

Immoweb code : 11399192
Immoweb code : 11399192

Aperçu

1 chambre
67 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig gerenoveerd 1-slaapkamerappartement met 2 terrassen op centrale ligging.

Ligging: Gelegen op toplocatie vlakbij het centrum van Turnhout.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer met toilet, 1 slaapkamer en 2 terrassen

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de 2deverdieping en is te bereiken via de trap of lift. Als we het appartement binnenkomen, hebben we de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De inkomhal is voorzien van een ingemaakte kast die kan dienen als vestiaire. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen die toegang bieden tot het terras aan de voorzijde. Hiernaast bevindt zich de badkamer die beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en enkele spoelbak. De berging heeft aansluiting voor wasmachine en droogkast. het appartement beschikt over één ruime slaapkamer. De keuken beschikt over een inductie kookplaat, ijskast, vriezer, vaatwasser en enkele spoelbak. Via de keuken heeft men toegang tot het terras aan de achterzijde.

Extra:
- Geen gemeenschappelijke kosten
- Gunstig EPC
- Gerenoveerd
- Centraal gelegen
- Onmiddellijk beschikbaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter