Appartement à louer

835€ + 100€ par mois

1 chambre 77 mètres carrés

Immoweb code : 11403657
Immoweb code : 11403657

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
77 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit luxe BEN appartement biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen in het hart van Wilrijk. Gelegen op de Bist op loopafstand van diverse winkels, restaurants, cafés en openbare vervoer.

Indeling van het appartement:
Bij binnenkomst in het appartement betreed je een ruime en lichte leefruimte. De open indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende woonruimtes, waardoor een gevoel van ruimte en vrijheid ontstaat. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een aangename en uitnodigende sfeer.
De leefruimte loopt door in een moderne open keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser.
De slaapkamer is een oase van rust en comfort. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich een luxe ensuite badkamer, compleet met een inloopdouche, wastafelmeubel en een moderne afwerking.
Opbergruimte is in dit appartement geen probleem dankzij de ingemaakte kasten. Deze kasten bieden voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere persoonlijke bezittingen, waardoor het appartement altijd opgeruimd en netjes blijft.

Voor bewoners die graag fietsen, is er een ruime fietsenstalling beschikbaar.

Benieuwd naar dit prachtige appartement? Op zaterdag 15 juni tussen 10.00u en 12.00u is er een kijkdag georganiseerd. Gelieve te verwittigen op voorhand.

Contacter