Appartement à louer

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 11185367
Immoweb code : 11185367

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement in Zuienkerke biedt een standaard woonruimte met één slaapkamer en één badkamer. Het beschikt ook over een garage, wat handig is voor het parkeren van uw auto of het opslaan van uw spullen.

De bewoonbare oppervlakte van dit appartement bedraagt 65 vierkante meter. Dit is groot genoeg voor een stel of een klein gezin. De EPC-waarde van het appartement is 218.00, wat betekent dat het energieverbruik van het appartement relatief laag is. Het appartement heeft dan ook een energielabel C.

De keuken en woonkamer zijn gecombineerd tot één open ruimte, wat zorgt voor een gezellige sfeer. De slaapkamer is ruim en biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen, zoals een ligbad, wastafel en toilet.

Het appartement is gelegen in het rustige dorp Zuienkerke, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om te wonen. Het is echter ook gelegen nabij Brugge, wat betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot de stad voor werk of ontspanning.

Kortom, dit appartement biedt een comfortabele woonruimte met alle nodige voorzieningen en een garage, gelegen in een rustige omgeving in de buurt van een bruisende stad.

Contacter