Appartement à louer

950€ + 100€ par mois

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 11407917
Immoweb code : 11407917

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/08/2024
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XM471 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.


Dit 2-slaapkamerappartement bevindt zich in de residentie Central Park. Residentie Central Park bestaat uit 4 kleinschalige appartementsgebouwen omgeven door een prachtig aangelegd en gemeenschappelijk te gebruiken park voor de bewoners. Dit project is centraal gelegen met een vlotte verbinding naar de E40 en de R4. Een fietsers- en voetgangersbrug over de ringvaart en de R4 zorgt voor een onmiddellijke verbinding tussen het project en het Gentse stadscentrum.
Het appartement beschikt over een inkomhal, afzonderlijk toilet, volledig ingerichte open keuken (oven, vaatwasser, kookplaat, dampkap, koelkast) met berging, eet- en leefruimte met aansluitend een mooi terras, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Op het vlak van thermische, akoestische isolatie en ventilatie beantwoordt het appartement aan de strengste normen om een optimaal wooncomfort te bieden. Er is een ondergrondse staanplaats ( P120) en een ruime kelderberging (B02). Bovenop de huurprijs komt er maandelijks een provisie van € 100 voor de gemeenschappelijke kosten. Dit pand is beschikbaar vanaf 01/08/2024.

Contacter