Appartement à vendre

* 499900€

3 chambres

Immoweb code : 10260436
Immoweb code : 10260436
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit mooi nieuwbouwappartement met maar liefst een oppervlakte van 141m2 heeft een zeer ruime woonkamer met open, geïnstalleerde keuken met kookeiland grenzend aan het terras. Zeer veel lichtinval door de vele grote ramen. Er worden 2 bergingen voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De masterbedroom met aansluitende badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet bevindt zich aan de voorkant van het appartement. De 2 andere kamers bevinden zich aan de andere kant met een 2de badkamer met bad/douche en wastafel en dressing. In de inkomhal is er een apart toilet.
99 ondergrondse parkings en 276 fietsstalplaatsen.Het project O’rizon is een prachtig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op een heuvel in het centrum van Aarschot. Het omvat 3 bouwvolumes met in totaal 76 zeer lichtrijke hoekappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Bovendien wordt het ingeplant in een prachtig groen gebied met gemeenschapstuin. Met een E-peil van 20 zijn de BEN-appartementen van O’rizon performanter dan de actuele norm van E30. Als eigenaar profiteer je daardoor 5 jaar lang van een vrijstelling van onroerende voorheffing. O’rizon is een gasloos woonproject.
De energie voor warm water en verwarming wordt gewonnen uit geothermie, aangestuurd door zonnepanelen. Groendaken, vloerverwarming, energie-efficiënte verlichting, ventilatie type D, slimme domotica…

Ce bien fait partie du projet O'rizon

Contacter