Appartement à vendre

* 515000€

3 chambres

Immoweb code : 10884598
Immoweb code : 10884598
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtig, nieuwbouwappartement - meteen beschikbaar - 6% BTW

!! De tijdelijke BTW-verlaging (6% in plaats van de gebruikelijke 21%) loopt tot het einde van dit jaar. Wees er dus snel bij als u nog wil genieten van deze gunstige regeling bij aankoop van dit appartement!!

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. Een stad met een rijk verleden en een duidelijke toekomstvisie.

Het project herbergt vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarboven bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones.Twee van de vijf woonzones zijn reeds opgeleverd, de nieuwe bewoners genieten volop van hun nieuwe thuis.

In één van deze twee woonzones ‘NEVIS’ verkopen we een uniek, nieuw, instapklaar (geschilderd & verlichting) appartement met drie slaapkamers en drie terrassen. Daarnaast beschikt dit appartement over een zeer ruime bergzolder.

U kan er meteen intrekken en heeft dit jaar nog de mogelijkheid om dit appartement aan 6% BTW aan te kopen (vraag naar de voorwaarden).

Het appartement is ook rechtstreeks toegankelijk vanuit de ruime, ondergrondse parkeergarage waar een autostaanplaats en kelderberging bij aangekocht dient te worden.

Meer info of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via www.detorens.be, [email protected] of of 0495 38

Contacter