Appartement à vendre

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 10688149
Immoweb code : 10688149

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Charmant appartement avec une terrasse spacieuse

Op het Zuid aan één van de meest gezellige en levendige pleinen van Antwerpen 'De Marnixplaats' vindt u dit kwalitatief gerenoveerd appartement met een bewoonbare oppervlakte van +/- 100 m² en terras van 30 m². In het appartement is het rustig vertoeven. De tram rijdt hier niet meer door de straat.

Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2013. Er werd veel aandacht besteed aan het gebruik van kwalitatieve materialen en afwerking.

Dit appartement op de eerste verdieping betreedt u via de inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart toilet.
Verder komt u in de open leefruimte afgewerkt met een nieuwe massieve parketvloer en voorzien van een gashaard. Dankzij de hoge plafonds geniet u van een zeer ruimtelijk gevoel.

De keuken werd volledig op maat gemaakt en geïnstalleerd met kwalitatieve inbouwtoestellen zoals een combi-microgolfoven, gasvuur, inbouw koffiemachine, koelkast-diepvriezer en vaatwasser.
Aansluitend vindt u de keukenberging die voorziet in extra opslagruimte en wasplaats.

Via de inkomhal bereikt u eveneens de ruime slaapkamer achteraan met aansluitend terras van 30m³ afgewerkt met bankirai hout en gekaleide muren, alsook de badkamer (enkele lavabo en douche).

Een tweede kamer die gebruikt wordt als bureau bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

Tot slot beschikt het appartement over een private kelder, extra gemeenschappelijk terras en gemeenschappelijke fietsenstalling.

De elektriciteit is gekeurd en conform. EPC: 113 kWh/ m² jaar.
De verlicht…

Contacter