Appartement à vendre

770000€

3 chambres 201 mètres carrés

Immoweb code : 11277963
Immoweb code : 11277963

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
201 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmant 3-slaapkamer appartement (201 m²) op toplocatie

Ligging: Op de hoek van de Frankrijklei en de Meir staat dit imposant appartement te koop. Het appartement is gelegen op wandelafstand van het Centraal station, de Groenplaats en de Grote Markt. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen, gezellige restaurants en cafeetjes en openbaar vervoer.

Omschrijving: Dit luxueuze appartement staat te koop op de Frankrijklei met uitzicht op de Meir en het Operaplein. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping (bereikbaar via lift en trap).
Het appartement heeft prachtige, authentieke elementen zoals hoge plafonds, sierhaarden, mollures en een houten parket. Deze elementen zorgen voor een charmante en gracieuze uitstraling van het appartement.
Het ruime appartement heeft een hoogwaardig afgewerkte keuken voorzien van alle comfort met kwalitatieve toestellen en een prachtige living met aansluitend een gezellige eetkamer. Verder biedt het appartement een luxueuze badkamer met ligbad, regendouche en dubbele lavabo en een ruim apart toilet. Het appartement telt maar liefst twee slaapkamers en een masterbedroom met veel natuurlijk lichtinval.

Bijzonderheden:
- Gelegen aan de Meir met uitzicht op Operaplein
- Bruikbare vloeroppervlakte: 201 m² cfr EPC
- EPC: 218 kWh/ (m² jaar)
- Authentieke elementen
- P-score en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be

Contacter