Appartement à vendre

218000€

2 chambres 67 mètres carrés

Immoweb code : 11336457
Immoweb code : 11336457

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
67 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren appartement met 2 slaapkamers in een topwijk op het Zuid

Ben jij op zoek naar een fijn appartement op een centrale locatie op het hippe Zuid in Antwerpen? Dan hebben wij wat jij zoekt!

Dit appartement te koop is gelegen in de Begijnenstraat, een eenrichtingsstraat op slechts 5 minuten wandelen van de Marnixplaats en de Volkstraat. Vlakbij vinden we de plantentuin Den Botaniek en verschillende hippe horecazaken.

Via de trap bereik je de derde verdieping. Er is geen lift aanwezig dus jouw dagelijkse beweging is meteen verzekerd! Het appartement bevindt zich in een hoekgebouw uit 1924 en dat zorgt voor een zee van licht! Het Mariabeeldje in de gevel krijg je er gratis en voor niets bij. De leefruimte en open geïnstalleerde keuken biedt voldoende plaats voor een leuke eethoek en zitruimte. Achteraan zijn er twee slaapkamers gelegen. Als surplus is er nog een extra bergruimte met buitenlicht bereikbaar via de gemeenschappelijke hal.

Bijzonderheden:
- lage gemeenschappelijke kosten, voorschot van 40 euro/maand
- individuele meters gas, water en elektriciteit
- asbestveilig attest
- bewoonbare oppervlakte 67m² volgens EPC

Kijk voor meer informatie op BOLT.immo of bel 03/568.68.06 voor een gratis waardebepaling.
Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskom

Contacter