Appartement à vendre

649000€

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11339265
Immoweb code : 11339265

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
200 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Met de lift of de trap ga je naar boven, waar je het appartement binnenkomt in de inkomhal. De afwerking in natuursteen is een voorsmaakje van de kwaliteit hier, en je hebt hier ook al meteen een inloop-vestiairekast met daarachter een gastentoilet met lavabo.
Je komt binnen in de leefruimte, die je met z’n 80 m² gerust een balzaal mag noemen. De doorlopende warme parketvloer, de hoge ramen en de hoge plafonds dragen bij aan het open loftgevoel.
Links heb je de toegang naar de lichte keuken. Je hebt hier een gasvuur, dampkap, dubbele spoelbak, afwasmachine, combioven, koelkast, diepvriezer, veel kastruimte en plaats voor een eettafel. De ruime berging ernaast kan dienstdoen als wasplaats aangezien ze over een aansluiting voor een wasmachine en een ventilatiesysteem beschikt.

De master bedroom bevindt zich aan de rechterkant van de leefruimte, en heeft een eigen badkamer. In de spiegelkast zit een dressing op maat, en in de betegelde badkamer - mét marmerlook - vind je een bubbelbad, een douche, toilet, handdoekendroger, twee lavabo’s en een grote spiegel.
De twee andere slaapkamers bereik je via de nachthal, waarbij je nog twee grote ingemaakte kasten passeert en een tweede betegelde badkamer, met een douchecabine, een toilet, een dubbele lavabo, een ventilatiesysteem en een handdoekendroger.
De twee overige slaapkamers zijn, net als de rest van het appartement, licht en hebben een mooie warme parketvloer.

Contacter