Appartement à vendre

265000€

1 chambre 80 mètres carrés

Immoweb code : 11371661
Immoweb code : 11371661

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Lichtrijk hoek appartement in de Theaterbuurt.
Droom je van een lichtrijk hoek appartement in een kleinschalig gebouw op absolute toplocatie? Dan is dit een unieke buitenkans! Het appartement is gelegen in de welbekende en gegeerde “Theaterbuurt”. De ideale ligging combineert de rust van de Louizastraat met het bruisende leven van de stad. Op enkele stappen van de deur duikt u in de gezellige drukte van terrasjes, leuke restaurants en winkelstraten.
Ook qua mobiliteit kunnen we hier van een topper spreken, de achter de hoek gelegen Amerikalei voorziet in een uitgebreid tram en bus netwerk, stadsfietsen en vlotte bereikbaarheid met de wagen.

Nood aan groen? Dat kan je vinden in het 14 ha grote Stadspark!
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig en verzorgd gebouw en geniet de volgende indeling. Inkomhal dewelke uitgeeft in de ruime leefruimte dewelke kan genieten van zeer veel lichtinval en een open, volledig ingerichte keuken. Middenin de badkamer die tevens kan genieten van natuurlijke lichtinval, een handige tweede kamer (berging, dressing,…) en een zeer ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde. Tot slot beschikt het appartement ondergronds over een handige kelderberging.
Verplichte vermeldingen: Epc: 278 kWh/m2 P-score G - G-score: C Vg-Wche-Gvv-Gvkr-Gmo.

Contacter