Appartement à vendre

769500€

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 11371708
Immoweb code : 11371708

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
162 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Residentie de Academie: waar historische Grandeur en hedendaagse luxe één worden.

Met gepaste trots stellen we u residentie De Academie voor, een uitzonderlijk nieuwbouwproject op de site van de legendarisch kappersschool “Academie Verbist”

Met een minimale oppervlakte van 162 m² bieden deze ruime appartementen een oase van luxe. Elk aspect, van de strakke architectuur, energetische prestaties zoals warmtepomp en vloerverwarming tot de verfijnde interieurafwerking, is ontworpen om de meest veeleisende kopers te bekoren.

Genesteld in het hart van Antwerpen biedt dit project een ongeëvenaarde locatie. Op een steenworp vinden we een overvloed aan culinaire hoogstandjes, culturele ervaringen en luxe winkels.

Deze unit beschikt over een inkomhal voorzien van vestiaire en separaat toilet, uitzonderlijk ruime leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, ruime berging, twee badkamers, een tweede separaat toilet, bureau en zowel voor als achteraan een aangenaam terras!

Enkele troeven? De unieke bewoonbare oppervlaktes van 162 tot maar liefst 231 m² - Ieder appartement beschikt over minstens één terras – In de directe omgeving is er mogelijkheid tot aankoop van parking- Luxe afwerking met veel plaats voor inspraak door u als koper- De unieke gevelbreedte van maar liefst 9.5 meter- De uitzonderlijke plafondhoogtes tot wel 4.27 meter,…

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak waar we dit project graag aan u voorstellen!

Contacter