Appartement à vendre

555000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11372834
Immoweb code : 11372834

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Luxe gerenoveerd appartement in het hart van Antwerpen

Droomt u van wonen in het bruisende centrum van Antwerpen, omringd door cultuur, restaurants en winkels? Dit is uw kans! Dit prachtige gerenoveerde appartement op de derde verdieping gelegen aan de Britselei biedt u de perfecte combinatie van stijl, comfort en locatie.

De locatie is onovertroffen, met alle voorzieningen, culturele bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden binnen handbereik. Bovendien is het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar, waardoor u moeiteloos door de stad kunt reizen.

Meteen instapklaar, dus u kunt meteen van uw nieuwe thuis genieten!

Dit appartement biedt niet alleen stijlvolle afwerking, maar ook veel ruimte. Met drie ruime slaapkamers en een apart gastentoilet geniet u van het ultieme comfort en privacy. De badkamer is voorzien van ingemaakte kasten en een ontspannend bad.

Geniet van de buitenlucht op de kleine terrassen aan zowel de voor- als achterkant van het appartement. Perfect om te ontspannen met een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter