Appartement à vendre

285000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11278550
Immoweb code : 11278550

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een sfeervol, lichtrijk appartement in een bruisende buurt? Dit is jouw kans! Gelegen op de tweede verdieping, werd dit appartement in 2018 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen voor eigen gebruik, waaronder eikenhouten parketvloer, krasbestendig granieten aanrechtblad en de nodige ingebouwde kasten.

Bij binnenkomst via de aparte inkomhal, krijg je toegang tot alle ruimtes: de badkamer, slaapkamer, de open leefruimte met op-maat-gemaakte keuken en een tweede slaapkamer die momenteel dienst doet als praktische opbergruimte met ingebouwde dressing.

De slaapkamer biedt alle comfort die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijke lichtinval, terwijl de hoge plafonds een gevoel van ruimtelijkheid creëren.

In de nabije omgeving zijn er gezellige koffie- en wijnbars te vinden, evenals de levendige Vogeltjesmarkt. Het openbaar vervoer en belangrijke wegen zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor de ligging van het appartement uitstekend is. Bovendien bevindt onze woning zich in een gebouw met een supermarkt op de begane grond.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Geen immo.

Contacter