Appartement à vendre

379000€

3 chambres 143 mètres carrés

Immoweb code : 11289721
Immoweb code : 11289721

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
143 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in dit ruime appartement op de 5e verdieping, gelegen op een unieke locatie met adembenemend uitzicht op het prachtige stadspark van Antwerpen! Met een mobiscore van 9,6/10 geniet u hier van een fantastische bereikbaarheid en levenskwaliteit.
De voorzijde van het appartement beschikt over een sfeervolle living op origineel parket, en veel lichtinval. Tevens aan de voorzijde de keuken welke wel aan vernieuwing toe is.
Aan de achterzijde vinden we drie ruime slaapkamers, waarvan twee met toegang tot een terras.
De badkamer is voorzien van een douche in bad, dubbele lavabo en toilet, terwijl er tevens een apart gastentoilet beschikbaar is voor extra gemak.
Bovendien wordt dit appartement compleet gemaakt met een praktische berging in de kelder en uniek een ruime autostaanplaats, beide inbegrepen in de prijs.
Het dak van het gebouw werd in 2022 volledig vernieuwd en geïsoleerd volgens de laatste normen.
Dit ruime appartement van 140 m² straalt helderheid en ruimte uit, met een indeling die zorgt voor een comfortabele leefomgeving. Bij binnenkomst een royale inkomhal met handige garderobekast, die toegang biedt tot alle vertrekken.
Hoewel het appartement in goede staat verkeert, biedt het ook mogelijkheden voor renovatie naar uw eigen smaak. De keuken is klaar voor vernieuwing, waardoor u de kans heeft om uw droomkeuken te realiseren.
Mis deze unieke kans niet om te wonen op een toplocatie in Antwerpe

Contacter