Appartement à vendre

209000€

1 chambre 40 mètres carrés

Immoweb code : 11393613
Immoweb code : 11393613

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
40 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerd startersappartement op toplocatie Antwerpen Zuid met zicht op Vlinderpaleis.
In een kleinschalig, verzorgd gebouw met een strakke witte gevel, vind je op de derde en hoogste verdieping dit instapklare appartement. Een ideaal startersappartement, of een mooi kot voor je student, dat je nadien vlotjes verder kunt verhuren. Hoe dan ook: een prima investering, zeker als je weet dat campus Zuid van de KdG-hogeschool nét om de hoek ligt.
Je komt het appartement binnen in de hal, die doorloopt in de lichte leefruimte met open keuken vooraan, waar de mooie parketvloer de show steelt. Ook het uitzicht is hier niet mis: het elegante vlinderpaleis én het natuurpark tegenover de deur.
De tijdloze, strakke witte keuken met een composiet werkblad, is volledig geïnstalleerd. Je vindt hier een elektrische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, koelkast met diepvries en enkele kasten. Je hebt ook nog een apart gastentoilet met lavabo in de hal, van waaruit je doorloopt richting de slaapkamer achteraan, een gezellige, oostgerichte kamer op parket met inbouwspotjes. Daarnaast heb je de ensuite badkamer, op een XL-tegel met marmerlook, met een inloopdouche, lavabo met spiegel, handdoekenradiator en automatisch ventilatiesyteem.
Op de Troonplaats en de straten rondom heb je heel wat horeca en buurtwinkels, en campus Zuid van de KDG-hogeschool ligt hier gewoon om de hoek.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/pand

Contacter