Appartement à vendre

165000€

1 chambre 61 mètres carrés

Immoweb code : 10959182
Immoweb code : 10959182

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
61 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit charmant gelijkvloers appartement is gelegen in residentie "Windekind" op een top-locatie in Linkeroever.
Met zijn ligging in het hart van Linkeroever biedt dit appartement het beste van twee werelden.
Enerzijds de rust van een mooie en rustige buurt en anderzijds vlakbij de overzetboot en een tramhalte, waardoor je zo in Antwerpen-centrum bent.
Aan de scheldekaaien geniet je van een geweldig mooi uitzicht over de stad.

Indeling:
Ruime inkomhal met een ingebouwde kastenwand (ideaal als vestiaire!), zeer lichte leefruimte (28m²) met aansluitend de vernieuwde keuken (5m²) ingericht met een keramische kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak. Verder nog een ruime slaapkamer (17m²) en een badkamer met ingemaakte kastenwand, voorzien van een ligbad-douchecombinatie, lavabo in meubel en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Extra:
Het appartement is verhuurd sinds 2018 (€ 714/maand - excl. vaste kosten), met een absolute zekerheid van huurinkomsten door een uiterst betrouwbare huurder.
Bent u op zoek naar een ideale investering? Dan is dit zeker wat u zoekt!
Bovendien zijn er plannen bij de stad Antwerpen om een groene wandelpromenade aan te leggen langs de Schelde. Het ontwerp stelt dat het Frederik Van Eedenplein de toegangspoort en het hart van Linkeroever zal worden. Het plein zal in de toekomst extra groen worden gemaakt!

Contacter