Appartement à vendre

209000€

2 chambres 57 mètres carrés

Immoweb code : 11302136
Immoweb code : 11302136

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
57 mètres carrés habitables
Étage : 8

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Dit gerenoveerde appartement is gelegen aan de August Vermeylenlaan op een absolute toplocatie in Linkeroever. Het appartement is gelegen op de 8ste verdieping van een prachtig gebouw met uitzicht op groen, Haven van Antwerpen en het eilandje. Alle nodige faciliteiten bevinden zich vlakbij. Het openbaar vervoer, allerlei winkels, het Sint-Annabos, een padelveld en het openluchtzwembad zijn hier enkele voorbeelden van. Ook de voetgangerstunnel is op wandelafstand.

Beschrijving:

We betreden het appartement via een inkomhal die ons toegang geeft tot alle ruimtes. Zo stapt u binnen in de woonkamer met raam dat zich over de hele breedte uitstrekt, inclusief een schuifdeur die uitgeeft op het terras dat beschikt over een automatische zonnewering.

De aanpalende nieuwe keuken beschikt over een inductie kookplaat, vaatwasser en spoelbak, combi-oven, koelkast en diepvriezer.

Verder in de nachthal vinden we de volledig nieuwe, gerenoveerde badkamer voorzien van een douche in bad met regendouchekop, toilet, enkele lavabo en wasmeubel met aansluiting voor de was- en droogmachine. Vervolgens zijn er nog 2 slaapkamers met toegang tot het terras (12m²). Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter