Appartement à vendre

3 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 10628837
Immoweb code : 10628837

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek het perfecte appartement op een idyllische locatie in de Dassastraat, gelegen in het charmante Deurne-Zuid. Dit prachtige pand biedt alles wat je zoekt in een stedelijke woning en meer. Met zijn 3 slaapkamers, 1 moderne badkamer en een scala aan fantastische voorzieningen is dit de ideale plek om je dromen waar te maken.
Bij het betreden van het appartement word je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. De open plattegrond creëert een ruime en uitnodigende sfeer, perfect voor het ontvangen van gasten of gewoon om te ontspannen na een lange dag. De strakke, moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt alle ruimte die je nodig hebt om culinaire meesterwerken te creëren.
Een van de hoogtepunten van dit appartement is het prachtige terras. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie terwijl je de zon ziet opkomen of 's avonds ontspannen met een goed boek en een glas wijn. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van wat welverdiende rust en sereniteit.
Daarnaast biedt dit appartement ook een handige berging, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen georganiseerd te houden. Nooit meer zorgen maken over gebrek aan opbergruimte!
Een ander groot voordeel is de aanwezigheid van een garagebox. Hier kun je je voertuig veilig en beschermd stallen, zonder je zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen. Het g

Contacter