Appartement à vendre

395000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11247849
Immoweb code : 11247849

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
140 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit lichtrijke appartement van 140m² met 3 slaapkamers is gelegen in een doodlopende tuinstraat op de grens van Borgerhout en Zurenborg. Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2017. Het bestaat uit een grote leefruimte met zithoek, keuken en eetruimte vooraan (gevelbreedte 7m) en 3 ruime slaapkamers achteraan (gevelbreedte 11m).

De master slaapkamer heeft een en suite badkamer met grote inloopdouche, dubbele lavabo en vrijstaand bad. Tussen de twee staat een glazen wand met stalen profielen. Er is nog een tweede badkamer met lavabo en douche. Verder is er een dressing, technische berging en apart toilet. Achteraan bevindt zich een zonnig terras met uitzicht op de bomen van het rustige binnengebied.

De keuken werd op maat gemaakt, net zoals al het andere schrijnwerk, en alle toestellen zijn van Bosch. Verder ligt er overal in het appartement een cementgebonden gietvloer en alles werd afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Het appartement is gelegen in een doodlopende straat met veel groene accenten, een speeltuin en veel contact met de buren. De locatie is heel centraal gelegen, met de fiets: Dageraadplaats 4 min, Moorkensplein 2 min, Centraal Station 4 min, Park Spoor Noord 10 min, Theaterplein 10 minuten. Met de auto vlakbij de oprit.

Het EPC is 124 (B). Verwarming op gas met radiatoren. Bij het appartement hoort ook nog een kelderberging.

Kijkdagen 13 en 14 april. Contacteren via [email protected] of 0479/46.77.15

Contacter