Appartement à vendre

289000€

2 chambres 77 mètres carrés

Immoweb code : 11313205
Immoweb code : 11313205

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
77 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit pas gerenoveerde appartement is een pareltje gelegen in een hippe buurt. Of je nu 's ochtends een ontspannende wandeling wilt maken in het Te Boelaarpark of het Boekenbergpark, een heerlijke koffie wilt drinken in een van de gezellige tentjes om de hoek, of snel en gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het stadscentrum wilt, de ligging van dit appartement is ideaal voor zowel jong als oud.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met slechts drie appartementen. Bij binnenkomst word je overspoeld door een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de grote raampartijen in de leefruimte. De lichte visgraatparketvloer draagt bij aan de gezellige en rustgevende sfeer van de ruimte. Aansluitend vind je een moderne keuken, die voorzien is van alle benodigde apparatuur.

Dit appartement biedt niet alleen een zeer ruime slaapkamer, maar ook een kamer die toegang geeft tot een zonnig terrasje. Daarnaast is er een badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, een apart toilet en een berging waar je je wasmachine en droogkast kunt plaatsen.

Het appartement beschikt ook nog over twee private kelderbergingen, zodat je voldoende ruimte hebt om al je persoonlijke spullen op te bergen.

De gemeenschappelijke kosten zijn €100/maand, inclusief waterverbruik (met tussenmeter).

Kom snel een kijkje nemen! [email protected] of 03/336.88.88

Contacter