Appartement à vendre

219000€ Ancien prix 239 000 €

2 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 11312476
Immoweb code : 11312476

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
91 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklaar, lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en terras.

Dit appartement is centraal gelegen in Merksem. Op wandelafstand van de tram- en bushaltes met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en Centrum ANTW.

Het appartement is gelegen op het 2e verdiep aan je rechterkant als je uit de lift wandelt. Links van de inkomhal heb je een ingebouwde kast. Via de inkomhal kom je in de leef- en eetruimte met aansluitend een open keuken. Door de grote ramen aan de voorzijde is er veel lichtinval in de leefruimte/keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, ingebouwde combi-oven (microgolf en oven) en keramisch kookplaat. Naast de keuken is er een opbergruimte waar plaats is voor de wasmachine en droogkast. Achteraan de gang vinden we de 2 slaapkamers. Alle ramen zijn dubbel beglazing, alsook zijn beide slaapkamers voorzien van vliegramen. Via de kleine slaapkamer krijgt u toegang tot het gedeelde terras. Verder nog een badkamer en het apart gastentoilet.

- Elektrische keuring conform
- Asbest vrij
- Gedeeld terras
- 1 kelder

STAANPLAATS PARKING VERPLICHT MEE AAN TE KOPEN (aan 18.000€)

De maandelijkse kosten bedragen gemiddeld €300/maand inclusief: verwarming, waterverbruik, elektriciteit, brandverzekering/blokpolisverzekering, liftonderhoud, beheerskosten, kosten gemeenschappelijke delen.

Is dit appartement helemaal jouw ding? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren voor een bezoek via mijn mailadres [email protected]

Contacter