Appartement à vendre

359000€

1 chambre

Immoweb code : 10887269
Immoweb code : 10887269

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. Op de gelijkvloerse bevindt zich een ruime garage, twee bergplaatsen en een grote tuin.
Tweede verdieping: woonkamer aan de voorzijde die van enorm veel natuurlijke lichtinval geniet, door een raam over de gehele breedte van de gevel. Originele houten vloer. Daarnaast bevindt zich een multifunctionele ruimte voor bureau en/of berging. De slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten over de hele wand, met vintage binnenkant (hout). In de badkamer bevindt zich een ligbad, lavabo en kasten. Het toilet heeft een hang-WC en lavabo. De keuken geeft toegang tot het terras op de eerste verdieping. Via een trap komt u in de zonnige tuin van 6 meter breed op 22 meter lang.
Dit appartement werd gerenoveerd. Alle sanitaire buizen zijn onlangs vervangen. Mazout werd omgeschakeld naar gas.
Het is er bijzonder aangenaam en lichtrijk wonen. Op tien minuten wandelen bent u in het Nachtegalenpark, Middelheimpark en Brilschanspark. Parkeren kan in de garage of op de oprit. De garage op het gelijkvloers is perfect ombouwbaar tot slaapkamer, kantoor of praktijkruimte. De ligging in de Pulhofwijk is bijzonder gunstig nabij de opritten autowegen richting Limburg, Brussel en Gent.

Contacter