Appartement à vendre

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 10991549
Immoweb code : 10991549

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit drie slaapkamer appartement op de Fruithoflaan bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw (met lift). Het heeft een gunstige ligging nabij openbaar vervoer, scholen, invalswegen, winkels en parken. Wonen op de Fruithoflaan is wonen dichtbij de stad én al het praktische op wandelafstand hebben.

Je betreedt het appartement via de inkomhal, deze bevat al het praktische wat een inkomhal nodig heeft: een veiligheidsdeur, ingebouwde kasten en een parlofoon. Vanuit de inkomhal betreedt u de ruime en lichte leefruimte (+- 50m²) met open keuken. Via de schuifdeur komt u op het terras, aan de voorzijde van het gebouw.

De drie slaapkamers bevinden zich aan de achterkant. Elke kamer biedt toegang tot het achtergelegen balkon. Verder is er een apart gastentoilet, een badkamer (dubbel lavobomeubel met douche) en een douchekamer.

Heb je toch een auto nodig dan kan je mits het betalen van een meerprijs (€30.000) een garagebox aankopen. Deze bevindt zich achter het appartementsgebouw.
Verder is er ook nog een privatieve kelderberging voorzien (+- 7m²).

Momenteel is het appartement en de garagebox verhuurd voor €911/mnd en €90/mnd.
Verwarming (gas) en water zijn gemeenschappelijk. Het verbruik van de verwarming wordt a.d.h.v. calorimeters berekend.

Wenst u graag meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem dan contact op met NEON vastgoed op [email protected] of 03/336.88.88


- Bestemming: woongebied

Contacter