Appartement à vendre

289000€

2 chambres 97 mètres carrés

Immoweb code : 11326052
Immoweb code : 11326052

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
97 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime appartement is gelegen op een toplocatie in Berchem in de wijk Veldekens, vlakbij het Brilschanspark. Een ideale uitvalsbasis want dankzij de op- en afrit Berchem bereikt u op slechts 5 minuten de ring van Antwerpen. Ook Berchem station is slechts 5 minuten fietsen. Het pand heeft een excellente mobiscore van 9,4.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een ruime inkomhal met apart toilet. Via deze hal hebt u toegang tot twee ruime kamers en een badkamer. Via één van de twee kamers heeft u toegang tot het west gerichte terras aan de achterzijde. De badkamer beschikt over een badkamermeubel met dubbele lavabo en een ligbad met douche. Via de inkomhal hebt u eveneens toegang tot de leefruimte. In de leefruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken. Er is tevens een kelder aanwezig waarin zich de aparte meters voor gas, elektriciteit en water bevinden. U heeft 2 bergruimtes in de kelder ter beschikking.
Verder zijn er geen gemeenschappelijke kosten en is er plaats voor fietsen te zetten. De garage kan aangekocht worden voor 25.000 euro.

EPC B
Elektriciteit conform
Asbestattest
Dak geïsoleerd conform norm 2020

Interesse?
Neem gerust contact op via telefoon (0497/27.03.70) of mail ([email protected]) voor bezichtiging.

We organiseren kijkdagen op zaterdag 27 april en zondag 28 april.

Contacter