Appartement à vendre

365000€

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11340650
Immoweb code : 11340650

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruim charmant 2-slaapkamer + extra kamer appartement dat zich bevindt op een zeer begeerde en toegankelijke locatie in de Pulhofwijk.

Binnenkomen in de inkomhal met ingebouwde vestiairekast. Aan de voorkant van het appartement is de ruime open woonkamer die geniet van veel lichtinval dankzij grote raampartijen. Hier ligt er een authentieke vissengraat parket. Aansluitend aan de woonkamer is de volledig gerenoveerde keuken met hypermoderne toestellen. In het midden van het appartement is een lange gang met allemaal ingemaakte kasten die de living en keuken verbindt met de slaapkamers achteraan. In de gang bevinden zich het gastentoilet en de badkamer. Ook de badkamer werd volledig gerenoveerd en is uitgerust met inloopdouche, radiator, dubbele spoelbak en ingemaakte kasten. Achteraan het appartement zijn twee slaapkamers te vinden en een extra kamer. De twee grote slaapkamers hebben toegang tot het terras dat westelijk gericht is en uitkijkt op tennisvelden. De extra kamer is ingericht als dressing. Het appartement heeft tot slot nog een kelderruimte.

Optie tot meubels overnemen is mogelijk!

Mail gerust naar [email protected] om een plekje te bemachtigen op de kijkmomenten die plaatsvinden op donderdag 9/05, vrijdag 10/05 en zaterdag 11/05.

Contacter